Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti

Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti - Portofoliu 07


Web Design Bucuresti - Realizare magazin online de utilaje horeca si mobilier inox

Portofoliu Web Design 07


Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti - Portofoliu 07

Magazinul online prezentat in aceasta pagina din portofoliul nostru de web design a fost creat pentru pentru un furnizor si producator de top din cadrul industriei de echipamente horeca si mobilier inox si anume firma Just Inox SRL.
Firma Just Inox s-a dedicat intotdeauna sa ofere clientilor cele mai bune utilaje si mobilier din otel inoxidabil pentru a-i ajuta sa reuseasca cu afacerile lor. Explorand in mod constant noi modalitati de a imbunatati satisfactia clientilor si dezvoltarea produselor, astfel incat sa va puteti baza intotdeauna pe ei pentru o calitate de top.
Dupa o mica prezentare a firmei Just Inox urmeaza sa trecem la detaliile tehnice legate de magazinul online creat de noi, Prosper Design Firma de web design Bucuresti.
Platforma e-commerce folosita pentru acest proiect include toate elementele necesare pentru o buna comportare pe toate modele de dispozitive mobile, indiferent de dimensiunile display-ului. Pentru acest lucru platforma a fost realizata utilizand limbajul de programare PHP, limbajul de marcare HTML5 si limbajul de stilizare al elementelor html CSS3. Versiunile compatibile de PHP suportate de platforma sunt: 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4 si 8.0. Pentru ca site-ul sa functioneze cel mai bine este recomand de folosit versiunea minima de PHP 7.4 care se poate seta din panoul cPanel, deoarece folosind acea versiune ajutati la cresterea vitezei de incarcare si al securitatii.
In plus fata de buna comportare pe toate dispozitivele mobile (design responsive), site-ul este securizat si beneficieaza de un sistem de autentificare in 2 pasi.
Continutul site-ului este asezat folosind cele mai noi principii de optimizare SEO pentru o buna crestere organica in cadrul motoarelor de cautare, in special cel mai popular motor de cautare si anume Google.
Pentru a vedea site-ul in functiune accesati urmatorul link: justinox.ro
Site-ul dispune pe partea de desktop de un meniu orizontal si unul vertical. Meniul orizontal este reprezentat de meniul principal unde gasiti afisate paginile: Home, Produse, Despre Noi si Contact. Utilizand meniul vertical denumit “Categorii Produse” puteti accesa toate cele 18 categorii principale de produse.
Daca sunteti in cautarea unei firme de web design cu sediul in Bucuresti (agentie web design Bucuresti), care sa va realizeze un magazin online cu functionalitati similare cu cel prezentat in acesta pagina din portofoliul nostru de web design trebuie doar sa ne contactati utilizand numarul de telefon sau email-ul afisat pe site in pagina de contact. Pe langa realizare magazin online mai oferim si alte servicii web design cum ar fi: realizare site de prezentare, realizare site de piese auto TecDoc etc. Pe partea de promovare online oferim servicii cum ar fi: optimizare SEO, promovare prin campanii Google Ads si Facebook Ads. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata sau pentru mai multe detalii!

Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti


Daca doriti sa primiti mai multe informatii despre preturile practicate de noi va rugam sa ne contactati.
Website-ul principal al firmei de web design Bucuresti Prosper Design: www.prosperdesign.ro